Solutii topografie

Partener Greenpeace

Solutie pentru topografie si geodezie cu drona aripa fixa

Venind in intampinarea celor care realizeaza lucrari de topografie si geodezie pe suprafete foarte mari sau pentru colectarea de date suport pentru planificare teritoriala si de mediu, FAE Drones a dezvoltat pachetul de zbor bazat pe FAE 1718 Fixed Wing.  
FAE 1718 Fixed Wing este un avion - drona automatizat, potrivita pentru achizitionarea rapida și precisa de date, ce acopera suprafete extinse (peste 500 Ha) si distante mari, necesitand o zona de aterizare la sol in linie dreapta de cca 50 m, iar in aer de cca 300 m de vizibilitate directa.

aplicatiiprezentare solutie

survoleaza o suprafata de zece ori mai mare fata de un multirotor de aceleasi dimensiuni raportat la o incarcare completa a acumulatorilor

Solutie pentru topografie si geodezie cu drona multirotor

O solutie care ofera precizie si rezolutie mare a suprafetelor survolate este pachetul de zbor bazat pe  multirotoare.


Pachetul Performanta, bazat pe drona multirotor FAE 1115 Octa - Predator un octocopter profesional, gata de zbor, care necesita un spatiu de decolare/aterizare pe verticala de doar 3 m. Drona se remarca prin putere, are durată lunga de zbor, o construcție rigida din fibra de carbon și functii autonome complete de navigație GPS. Drona poate fi configurata wireless cu ajutorul unui PC.

aplicatiiprezentare solutie

calitate superioara a imaginilor, decolare si aterizare complet automate

Solutie customizata pentru topografie si geodezie

FAE Drones, in calitate de lider de piata in servicii aeriene si productia de drone, ofera si o solutie customizata companiilor care doresc sa realizeze servicii din drone de tip multirotor profesionale, constand atat in consultanta, cat si in servicii de zbor cu drone FAE in vederea colectarii si procesarii de informatii din domeniul topografiei si geodeziei.
In functie de informatiile ce se doresc a fi colectate din drona, greutatea si volumul echipamentului specific, timpii de zbor necesari si bugetul alocat, va putem oferi solutia optima pentru necesitatea dumneavoastra.
Va invitam la sediul nostru, cu un telefon in prealabil, pentru a discuta despre nevoile dumneavoastra si solutiile pe care vi le putem oferi.
Va garantam solutii deja testate si implementate cu succes in diverse domenii, dar raspundem si la provocari, elaborand proiecte noi, testand, optimizand design-ul, oferindu-va astfel solutii eficiente, ce dau un randament mai mare fata de metodele traditionale.

aplicatiicontact

Doriti sa limitati investitia in echipamente de zbor si training al personalului? Putem efectua zborurile in locul Dvs.

 

Aplicatii - Topografie si geodezie prezentare generala

Pentru expertii in topografie si geodezie, FAE acopera nevoia de achizitie de informatie prin combinarea furnizarii de echipament de inalt nivel tehnologic (aerofotogrametrie, GSM-LTE, propulsie electrica, etc.) cu servicii specializate (formare de piloti, procesare fotografica, efectuarea de zboruri fotogrametrice, etc.), construind impreuna cu beneficiarii modelul de activitate optim.
Folosind drone FAE cu specific topografic se pot realiza  zboruri fotogrametrice georeferentiate cu plan de zbor generat pe computer si executat automat de UAV.  Acestea  sunt  instrumente automatizate pentru achizitionarea rapida și precisa de date, din aer pentru realizarea de:

 • Modelul digital de suprafata 2D ortofotoplan .tif (harta topografica)
 • Modelul digital de elevatie (DEM) .dxf .asc .bil .xyz
 • Modelul digital al suprafetei 3D .3ds
 • Nor de puncte .ply .las .obj
 • Calcul de volume excavate si halde
 • KMZ harta Google Earth
 • Imagini aeriene oblice
 • Imagini aeriene ortorectificate
 • Cartarea regiunilor cu grad crescut de variabilitate (Delta, luncile râurilor, zonele afectate de eroziune, transport și acumulare) cu rezoluție temporală ridicată
 • Cartare costieră
 • Cartarea zonelor afectate de dezastre

FAE Drones va ofera solutii aeriene testate de colectarea datelor, cu ajutorul dronelor productie proprie, folosind inregistrari in diferite domenii spectrale (FIR, IR, vizibil).
Inregistrari in diferite domenii spectrale (inspectii in spectrul vizibil, IR si FIR). Defectele si stresul structurilor este evidentiat prin variatii ce pot fi captate si inregistrate.

 

"Dronele FAE au emisii 0 fiind propulsate cu energie electrica din surse regenerabile."

Avantaje FAE Drones

 • training de zbor inclus
 • service, mentenanta si piese de schimb
 • suport tehnic la tefonic si online
 • timp de zbor mare (dublu fata de concurenta)
 • sarcina utila ridicata - 5 kg operational, 10 kg max
 • pastreaza altitudinea fata de teren (AGL) in lucrarile topografice
 • drona nu este restrictionata geografic (spre deosebire de concurenta)
 • calitatea imaginilor de 24 MPx cu obiectiv Prime senzor APSC (25.1mm x 16.7)
 • head hold - orientarea camerei catre aceeasi directie

Noutati:

Produse

Drona FAE 1115 Octa - PREDATOR

Drona FAE 1115 Octa - PREDATOR

Drona FAE 1718 Fixed Wing - REBEL

Drona FAE 1718 Fixed Wing - REBEL